Mehmet Akif Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve milletine yararlı nesiller, çağdaş bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkan, Dünya ile entegre olabilen ve çağdaş medeniyetin ortağı olabilen, toplumda demokrasi bilincini ve kültürünü getiren, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmaya saygı ve katkıda bulunan, insani değerleri ön planda tutarak yüksek karakterli bireyler yetiştirmek, okulumuzun lider okul, öğrencilerimizi lider öğrenci yapabilmek...

Başarılar: ...

Saatler: Sabah: 08:10 - 12:30 Ana Sınıfı:07:30-12:30 Öğle : 13:20 - 14:55 Ana Sınıfı:12:30-17:30
Isınma: Kalorifer-Fuel Oil
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Hentbol,Güreş,Masa Tenisi,Atletizm, Badminton.Bocce, Oryantring, Voleybol,Judo,Çim Hokeyi ve Basketbol faaliyetleri yer almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlenmektedir. Tübitak 2204-B,E-Twining ve Teknofest çalışmaları yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0328 825 65 99

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mehmetakifoo.meb.k12.tr

Adres - Baş Mahalle Şehit Jandarma Yüzbaşı Ali ALKAN Sokak No23 Merkez / OSMANİYE

Öğretmen :42
Öğrenci :649
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2378
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır. Okulumuz bünyesinde ana sınıfında derslik yetersizliği nedeniyle ikili eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Baş Mahalle- Şehit Jandarma Yüzbaşı Ali ALKAN Sokak No:23 Merkez / OSMANİYE

Adres - Baş Mahalle Şehit Jandarma Yüzbaşı Ali ALKAN Sokak No23 Merkez / OSMANİYE

Ulaşım Osmaniye Enver ül Hamit Cami yanındaki Yeni Çarşı içinden harekat eden Baş mahalle minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.Minibüsler 30 dk bir hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Merkez Baş Mahallesinde olup il merkezindedir...